– Kunden skal føle sig godt tilpas

Hos TOPS Sko på gågaden i Tønder fejrer man 11 års fødselsdag i denne tid. Og samtidig med det, har man lavet et helt nyt tiltag i form af en “Herre-lounge”. Betegnelsen er dog ikke mere fastlagt end at den også er til kvinder – det kommer helt an på hvem der først har valgt de helt rigtige sko. – Ideen med at have en lounge hvor man kan sidde og hygge sig, er ud fra, at vi oplever at mange af vore kunder kommer parvis ind i forretningen, lyder det fra salgsassistent Pia Clausen hos TOPS. Ikke alle er lige hurtige til at finde sig det perfekte par sko, og så har vi nu muligheden for at tilbyde, at man kan sidde ned i hyggelige omgivelser og læse i et magasin og få sig et glas rødvin eller et glas portvin til at fordrive ventetiden med.

Den nye “herre-lounge” hos TOPS på gågaden i Tønder. – Her kan man slappe af og nyde ventetiden til den “bedre halvdel” har valgt sine sko, lyder det fra salgsassistent Pia Clausen.

Kunden skal følge sig godt tilpas

Tiltaget med en ventelounge er lavet fordi kunderne skal føle sig godt tilpas og nyde at købe nye sko. – Loungen er indrettet så vi håber, at ventetiden ikke føles lang, og at man kan nyde at være sammen parvis på shopping, fortæller Pia Clausen.

TOPS på gågaden i Tønder har åbent fra kl. 10.00 – 17.30 på hverdage og lørdag fra kl. 10.00 – 15.00.

TOPS er medlem af Tønder Handelsstandsforening.