Glaskunsten åbner: – Ny adresse og ny indehaver

Det er en vaskeægte Tønderdreng, der har overtaget Glaskunsten. Dirk Andresen har i mange år været detailhandler i Tønder, og bl.a. formand og bestyrelsesmedlem for Tønder Handelsstandsforening.

De senere år har han været hos dagbladet Der Nordschleswiger.

– Jeg har erfaring med en detailforretning på gågaden i Tønder, og det er i mit eget forretningslokale på Storegade 18 den nye Glaskunsten åbner, lyder det fra en glad Dirk Andresen.

Eneste forskel er, at nu producerer han selv de unikke glasting, der sælges i butikken.

– Varelageret fra Joan er overtaget og de produkter er naturligvis fortsat til salg i butikken, og vi får hjælp og undervisning i at arbejde med glasset og produktionen.

– Hvad angår det kunstneriske, så er jeg så heldig at min kone, Lene Andresen, har en fantastisk kunstnerisk åre, og er gået i gang med de første design.

To dage om ugen er Lene Andresen at finde i Glaskunsten.

Brugskunst – med plads til kollegaer i forretningen

– Drømmen at blive selvstændig igen er blevet sat på skinner med Glaskunsten, og selve idègrundlaget går faktisk videre idet forretningslokalet, såfremt det åbnes indefter, er på flere hundrede kvadratmeter, og her er plads til yderligere brugskunst.

– Allerede for nærværende har vi produkter fra Birkelev Naturkunst og man kan også finde fantastisk flotte unikke lysestager, der også sælges i butikken.

– Ideen i dag og i fremtiden går ud på, at starte et samarbejde med producenter af brugskunst, der kan se en idè at være med i et salgsfællesskab på gågaden i Tønder, fortæller Dirk Andresen.

Det er faktisk en opfordring om at melde sig hvis man selv producerer brugskunst, og kan se ideen i at være med i fællesskabet.

Vi har åbent hverdage fra kl. 10.00 – 17.30 og lørdag fra kl. 10.00 til 14.00 fortæller Dirk Andresen.

Derudover er webshoppen klar med de første produkter, og den bliver trinvis udvidet.

Se den på www.glaskunsten.dk

Fakta:

Glaskunsten, Storegade 18 (gågaden) i Tønder.
www.glaskunsten.dk 

info@glaskunsten.dk

Tlf. 74727656 / 51522656

Glaskunsten er medlem af Tønder Handelsstandsforening