Fagprøve hos Matas Tønder: – Få en mere naturlig hud


20-årige Emilie Fahnø Sievers, der kommer fra Fyn, flyttede til Tønder efter skoletiden fordi hun ganske enkelt blev begejstret for byen, og fandt både en kæreste, en skøn lejlighed og en uddannelsesplads hos Matas her. Foto: Erik Petersen – Tønder Handelsstandsforening – www.tonderhandel.dk.

– Jeg har valgt hudplejeprodukter fra Raunsborg til min fagprøve, der foregår denne uge, fortæller 20-årige Emilie Fahnø Sievers, der kommer fra Fyn, og flyttede til Tønder efter skoletiden fordi hun ganske enkelt blev begejstret for byen, og fandt både en kæreste, en skøn lejlighed og en uddannelsesplads hos Matas her.

– Raunsborg producerer hudplejeserier og enkelte dufte, jeg er selv begejstret for produkterne fordi der er tale om naturlige ingredienser.

Raunsborg har 3 skønhedsserier, der kan bruges til alle hudtyper, som gør din hudpleje nem og enkel.

NORDIC – skønhedsserie med milde dufte

MAN – hudpleje & dufte til den maskuline hud

SENSITIVE – parfumefri skønhedsserie – også velegnet til børn

– Hudplejeserier kan være medvirkende til at man får et mere naturligt udseende og udstråler friskhed, og faktisk kan man komme til at virke yngre, lyder det fra Emilie Fahnø Sievers.

– I starten af maj måned skal jeg op til til min fagprøve på skolen og når den er bestået, kan jeg kalde mig salgsassistent med speciale indenfor materialistbranchen.

– Hele denne her uge arbejder jeg med produkterne fra Raunsborg, og kunderne kan prøve dem på egen hud, og så rådgiver jeg for bedste resultater, fortæller Emilie Fahnø Sievers.

Matas Tønder ligger på gågaden på adressen Vestergade 10, og har åbent fra kl. 10.00 – 17.30 lørdag fra kl. 10.00 – 14.00 og er medlem af Tønder Handelsstandsforening.