Gavekort

 

Handelsbetingelser ved online køb af Elektronisk Gavekort

Salgs- og leveringsbetingelser

Du bedes venligst læse salgs- og leveringsbetingelserne igennem, før du afgiver din bestilling på køb.

Tønder gavekort

Tønder gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at der er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet Tønder Handelsstandsforening.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er fra 1.9.2018 kr. 3.000,-

Der kan udstedes flere gavekort op til max. beløbet.

Tønder gavekort udbydes af:

Tønder Handelstandsforening

Centerkontoret,
Vestergade 9

6270 Tønder

Tlf. 5380 7067

Cvr.nr. 27646417

e-mail: info@tonderhandel.dk

Bestilling & ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling af gavekortet og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe salgs- og leveringsbetingelser ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte Tønder Handelstandsforening, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Gavekortet kan du købe online her, eller du kan besøge vores salgssteder: Jefsen Bog & Idé, Storegade 5, 6270 Tønder og Kvickly Tønder, Plantagevej, 6270 Tønder.

Gavekortet kan bruges hos Jefsens Bog & Idè, Storegade 5, Tønder, Kvickly Tønder, Plantagevej, 6270 Tønder samt de butikker, der reklamerer med det.

Betaling

Du kan betale for gavekortet med Dankort og Visa kort.

Din betaling håndteres af DIBS (betalingsmodul).

DIBS håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes først på din konto, når vi afsender gavekortet.

Leveringsbetingelser

Gavekortet leveres normalt i løbet af ca. 5-7 hverdage.

Alle gavekort sendes med Post Nord (almindelig brev). Der kan forekomme forsinkelser ved Post Nord, som Tønder Handelstandsforening er uden indflydelse på.

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til Tønder Handelstandsforening, tlf. 5380 7067, e-mail info@tonderhandel.dk. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.

Forsendelsesomkostninger

Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den samlede vægt.

Priser og moms:

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdato.

Tjek saldo på gavekortet:

Saldo

Garanti

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du fysisk modtager forsendelsen.

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage en forkert eller defekt forsendelse, bedes du orientere os pr. e-mail hurtigst muligt om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager forsendelsen. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse: Tønder Handelstandsforening, Centerkontoret, Vestergade 9, 6270 Tønder, senest den 14. dag efter modtagelsen.

Når du sender varen retur, skal den være i samme stand, som da du modtog den. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto, reg. nr. og konto nr. bedes derfor oplyst i forsendelsen.

Aktivering af gavekortet

Når du eller modtagerne har modtaget gavekortet, så skal det aktiveres via en såkaldt aktiveringskode, som du evt. selv angiver ved bestillingen eller som bliver autogenereret. Denne vil blive sendt til dig eller modtageren pr. e-mail.

Anvendelse af gavekortet

Dit Tønder gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Tønder Handelstandsforening.

18-10-2018

Vi er netop i gang med opdatere listerne på vores nye hjemmeside – men for at du ikke skal vente, er  her en liste over butikkerne i Tønder – gavekortet kan dog også bruges i visse butikker i Skærbæk:

07-08-2018

Betalingslov – ændring af beløbsgrænse
En ny betalingslov er trådt i kraft og betyder en skærpelse af beløbsstørrelsen på gavekort, ligesom der stilles nye krav om oplysning til kunderne vedrørende udløbsfrist samt betingelser for udbetaling af beløb på gavekort.
Jf. lov om betalinger kapitel 1, §5, stk. 18, må et gavekort maksimalt udstedes på 3.000 kr. (Nuværende max beløb kr. 3.750). Dette vil blive sikret ved at der i systemet ikke kan loades større beløb, hverken i fysiske butikker eller via websalg – herunder ”Tank selv” gavekort. Tidligere har man mod fremvisning af legitimation kunne udstede et gavekort større end maksimal beløbet, det kan man ikke fremadrettet. Der er ikke noget krav om at eksisterende materialer i form af indpakninger, inklusiv ”Tank selv-hangere” ikke må anvendes, så længe disse er på lager. Den elektroniske maksimum grænse vil være gældende fra den 1. september 2018.
Alle handelsbetingelser i links til bestilling af websalg gavekort, er rettet af Sparxpres og vil indeholde de lovmæssige oplysninger til kunderne.

Tønder-oversigt – kort oversigt – opdateret senest 18-10-2018 – opdateres løbende:

Odins Klinge

Det Gamle Apotek

Sport Outlet Tønder

Intersport Tønder

Kvickly Tønder

Tops sko

Tønder Helse

Tønder Sko

Tønder Shoppingcenter

Tønder Specialoptik

Vero Moda

Wagner Tønder

SHE Fashion

Zilo

Askepot & Valentino

Biografen 1 & 2

Glaskunsten

Guldbageren

Hans Iversen & Søn

H&M

Hotel Tønderhus

Cafè Victoria

Cafè Kridt

Imerco

Jefsens boghandel

KongChristian

Matas

MR Hoff

By Hoff

Møbelhuset Indbo Center

Møbelhuset2 (gågaden)

Nyt Ur Hyldtoft & Hansen

Gavekortet anvendes med pinkode, og er dermed det samme som et almindeligt betalingskort.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet, når først det er aktiveret.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

Tønder Handelstandsforening

Centerkontoret,
Vestergade 9
6270 Tønder

tlf. 5380 7067

e-mail: info@tonderhandel.dk

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet

Elektroniske GaveKort via Tønder Handelstandsforening udstedes og administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af SPAR NORD.

Klik her for køb af gavekort:

http://cardshop.oberthur.dk/Gavekort/_code/Frontend/Layout4/Page1.aspx?instance=SparXpres/Tonderhandel&multi=